Payday Loan

Dr. Benkő Ágnes szemész főorvos

dr Benkő Ágnes
szemész főorvos

Rendelési idő

Hétfő: 13.00-18.00
Kedd: 16.30-18.00
Szerda: 13.00-17.00
Csütörtök: 16.30-18.00
Péntek: 13.00-17.00
Szép Kártya elfogadóhely
Erzsébet Utalvány elfogadóhely
Dr. Card Kedvezménypont

Keresés

Munkavédelem

Monitor előtt dolgozik munkaideje nagy részében? Olvassa el a képernyő előtti munkavégzésről szóló cikkünket!
Tovább...

Videoolvasó

Ön vagy családtagja gyengén látó? Ismerkedjen meg az olvasást megkönnyítő videoolvasó készülékkel! Tovább...

Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse – "Csak az én szememre"

A Hoyalux Id termékcsalád legújabb tagja, az első igazán személyre szabott Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse.

Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse

Tekintse meg a MyStyle rövidfilmjét!

A fejlesztés célja, hogy az új lencse a lehető legjobban illeszkedjen a vásárló igényeihez, életmódjához, és minden korábbi progresszív lencsénél tökéletesebb látásélményt és egyedibb felületkialakítást biztosítson. Ez a progresszív lencse amely figyelembe veszi a vásárló:

  • korábban viselt lencséjét és az azzal való elégedettségét
  • személyes életstílusát
  • minden személyes mérés adatát

A Hoyalux iD MyStyle: A legtökéletesebb választás abban az esetben, ha Ön azt kívánja elérni, hogy személyes látásprofiljához tökéletesen illeszkedő multifokális lencse szülessen!

A Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse jelenleg az ország kiemelt optikai szaküzleteiben, köztük a Szemőr Optikában, Hévízen vásárolható meg.

Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse

A legideálisabb felületkialakítás nem határozható meg a vásárló életmódjának és látásának legpontosabb ismerete nélkül, ezért a Hoya megalkotta a felületkialakítás alapjait biztosító elméleti hátteret, az iDEÁ-t (Intelligens Design az Egyedi Analízissel). Alaposan elemezték a vásárló személyes adatait, korábbi és mostani szemvizsgálatainak eredményeit. Az egyedi felületkialakítás meghatározásához azonban elengedhetetlen a vásárló életmódjának, látásirány preferenciáinak részletes ismerete. Az így nyert adatok segítségével és az IDEA algoritmusának felhasználásával együttesen érték el a legideálisabb és legtökéletesebb felületkialakítást. Más szavakkal: az iDEA elméleti alap lehetővé teszi, hogy a vásárló személyes látás profiljához tökéletesen illeszkedő multifokális lencse szülessen! Az IDEA és továbbfejlesztett iD FreeForm csiszolási technológia együttes segítségével megalkották az egyedi életforma és látás „ujjlenyomatát”: a Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencsét. Az iDEA 3 dimenziója a tökéletesen személyre szabott Hoyalux iD MyStyle lencsékért:

  1. Az első dimenzió: integrált dupla felületkialakítás. A Hoya iD FreeForm továbbfejlesztett, továbbra is egyedülállóan precíz kalkulációs és csiszolási technológiája révén a Hoyalux iD MyStyle a legoptimálisabb látásélményt nyújtja.
  2. A második dimenzió: lencsék torzításcsökkentése. Mind az első-, mind a magasabb rendű optikai aberrációk kiküszöbölése az Optikai Tisztasági Index és a Kiegyensúlyozott Látáskontroll kalkulációk alapján történik. A vizuális szimuláció (modell szemek) segítségével megvizsgálták a lencsék torzító hatásait, Optikai Tisztasági Indexet számítottak és korrigáltak. A Kiegyensúlyozott Látáskontroll a szemmozgások irányainak megfelelő torzításokat elemzi, valamint lehetővé teszi a változó képnagyításokhoz való természetesebb alkalmazkodást. A lencsék torzítására és mozgás közbeni bizonytalanságérzet megszüntetésére irányuló korrekciós mechanizmusok, a Hoyalux iD MyStyle optimális tervezésének elengedhetetlen elemei.
  3. A harmadik dimenzió: az iDEA analízis. A korábbi lencsék és az ezekkel való elégedettség, a korábbi és mostani vizsgálati eredmények, a keret adatai, egyéb mért optikai paraméterek és az egyedi életmódból fakadó látás igények jelentik az iDEA alapját. A legszélesebb körű adatgyűjtés, elemzés és az iDEA kalkulációin alapuló FreeForm csiszolás teszi lehetővé a Hoyalux iD MyStyle egyedi és egyénre szabott gyártását.
Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse
 
Szemőr Optika és Szemészet reklámfilm

A Szemőr Optika kirakata az országos versenyben
2. helyezést ért el.

Vásárlási utalvány

Szemőr Optika és Szemészet - szemüveg vásárlási utalvány

Ajándékozási gondja van? Mi megoldjuk! Tovább...

Páciensek írták

Köszönöm Önnek és optikus kolléganőjének, hogy olyan munkaszemüveget állítottak össze részemre amit hosszú évek óta nem sikerült más helyeken megkapnom. Az új szemüveggel kevésbé fáradok, ami számomra nagyon lényeges hiszen napi 6-10 órát töltök számítógépek előtt.

Dr. Juhász Ferenc, Budapest

Nyitvatartás

Hévíz Zalaszentgrót
H:
10.00-18.00 -
K: 10.00-18.00 08.00-15.00
Sze: 09.00-17.00 -
Cs: 10.00-18.00 08.00-15.00
P: 09.00-17.00 -
Szo: 10.00-12.00 -

Elérhetőség

Üzlet: +36-83/340-887
Rendelő: +36-20/978-2348
Cím: H-8380 Hévíz,
Petőfi u. 11-13. (térkép)
H-8790 Zalaszentgrót,
Egészségügyi Központ Dózsa Gy. út 7. (térkép)

Rendelési idő

Hétfő: 13.00-18.00
Kedd: 16.30-18.00
Szerda: 13.00-17.00
Csütörtök: 16.30-18.00
Péntek: 13.00-17.00

Vizsgálatokra időpont egyeztetés az optikai nyitvatartási időben: 06-83-340-887-es telefonon